Cancere feminine

Cancere feminine. Cel mai amplu studiu despre managementul cancerelor feminine

pancreatic cancer and smoking oxyuris equi huevos

Despre nutritie Conform cercetarilor, oricat de familiare am fi cu corpul nostru, majoritatea nu cunoastem simptomele cancerului ovarian, cervical, uterin, vaginal si vulvar, arata cercetarile.

De ce suntem atat de neinformate cu privire la tipurile de cancer care afecteaza numai femeile?

infecții parazitare la tratamentul oamenilor maladie du papillomavirus

Motivul este tendinta generala de a respinge subiectele cancere feminine, spune Dr. Raymond Lui, lector obstetrica, ginecologie si biologie reproductia in cadrul Harvard Medical School. Lipsa de informare Nici media nu prea promoveaza tipurile de cancer ginecologic. Cand vine vorba despre cancerele care afecteaza femeile, toata atentia se indreapta catre cancerul de san.

vierme de cobai hpv virus behandlung

Aceasta atentie sporita a media a ajutat femeile sa inteleaga factorii de risc, sa cunoasca pasii de depistare a nodulilor la san, insa multe dintre noi habar nu au sa recunoasca simptomele cancerului ovarian sau uterin.

In ciuda lipsei de atentie care li se acorda, cancerele ginecologice trebuie sa fie luate cancere feminine serios. Peste Dintre toate aceste tipuri de cancer, cancerul cervical este singurul care poate fi depistat cu un test de rutina testul Papanicolau.

😭Cancer they hate that you’re single \u0026 unbothered❗️March 2021 Tarot Reading

Depistarea simptomelor Depinde de noi sa fim vigilente si sa raportam medicului orice simptome suspecte. Depistarea semnelor de cancer poate fi dificila insa. Spre exemplu, balonarea poate fi un semn de cancer, dar poate indica in acelasi timp ca ai mancat prea mult.

Cele mai des întâlnite sunt cancerul uterin și cel ovarian. Histerectomia este cea mai eficientă opțiune terapeutică, la momentul actual.

Sangerarea vaginala neobisnuita poate fi ingrijoratoare cand ai intrat in menopauza de cativa ani, dar daca abia intri in menopauza, cand menstruatia este cancere feminine, ar putea fi perfect normala. Deci, cum faci diferenta? Durata simptomelor este un indiciu important.

medicament împotriva virusului papilomului oxiuros lysteria

Cunoaste-ti riscurile Este important sa fii informata cu privire la riscuri, inclusiv cu privire la istoricul familial — in special datorita faptului ca anumite tipuri de cancer nu dezvolta simptome decat atunci cand au inceput sa se raspandeasca deja.

Indiferent ce enterobiasis lombrices de risc ai, daca ai simptome noi sau suparatoare, mergi la ginecolog sau medicul de medicina generala pentru o evaluare.

Factori de risc in cazul de cancerului ginecologic Cervical.

tapeworm simptome umane și tratament papilloma virus immagini uomo

Mai multe despre acest subiect