Detoxifiant secom

Total Cleanse Colon Solaray, 60 capsule, Secom : Farmacia Tei

Descriere Review-uri 0 Parasites Cleanse este un produs complex care contribuie la eliminarea agentilor agresori intestinali solutie veruci toate stadiile detoxifiant secom dezvoltare si la reducerea tulburarilor manifestate prin balonare, diaree, pierderea in greutate, crampe si dureri abdominale, constipatie, greata, varsaturi, lipsa apetitului, febra, eruptii cutanate, prurit anal, fecale urat mirositoare.

Combinatie complexa de plante medicinale antiparazitare, cu efecte detoxifiant secom la nivel digestiv.

papillomavirus et mycose

Amestecul Detoxifiant este conceput de Oana Buciuman, tehnician nutriționist, pentru detoxifierea ficatului, a sângelui. Este util în toate bolile de sânge, cancer, anemii, demineralizări, boli digestive, autism. Este recomandat sportivilor pentru efort fizic intens, copiilor, bătrânilor, persoanelor solicitate fizic și psihic.

ciclul de viață al biciului

Scade colesterolul și trigliceridele. Contribuie la eliminarea toxinelor, fortificarea si purificarea organismului, reglarea digestiei, cresterea imunitatii, combaterea obezitatii, eliminarea metalelor grele, echilibrarea Ph-ului, curatarea intestinelor, rinichilor, este sursa de aminoacizi esentiali.

produse detoxifiere secom

Benefic pentru mame care alapteaza. Administrare: Copii peste 1 an: lingurite pe zi.

hpv warze zunge

Se poate incepe cu un varf de lingurita pana copilul se obisnuieste cu noul gust, dupa care se creste progresiv pana la detoxifiant secom recomandata.

Adulti: linguri pe zi. Mame care alapteaza, sportivi, bolnavi: 2 linguri pe zi.

verme giardiase remedio

Mai multe despre acest subiect